Skip to content
Home » Blog » Téged is (vissza)vár egy jógamatrac!

Téged is (vissza)vár egy jógamatrac!

  • by

Tudjuk, hogy nehéz visszatérni a jógaterembe, a személyes gyakorlásra.

Ha nem jógáztál az elmúlt 6 hónapban, akkor azért, mert elszoktál tőle. Ha pedig online jógáztál, akkor azért, mert megszoktad az otthoni gyakorlás kényelmét. S ha minden adott lenne a visszatéréshez, még akkor is ott mérgez belülről a félelem vírusa, ami az elmúlt másfél évben kisebb vagy nagyobb mértékben, de mindenkit megbetegített. Mi mégis arra biztatunk, hogy térj vissza hozzánk, a jógaterembe!

  • Bízz magadban, bízz bennünk és bízz a közösségben is.
  • Bízz magadban, abban, hogy képes vagy újra beépíteni az életedbe a rendszeres gyakorlást, mert pontosan tudod (hiszen tapasztaltad), hogy milyen sokat segít a testi-lelki problémáidon.
  • S bízz bennünk, abban, hogy vigyázunk rád, biztonságos és nyugodt körülményeket teremtünk a gyakorlásodhoz.
  • És bízz a közösségben is, abban, hogy felelősséget vállalunk egymásért és átsegítjük egymást a nehézségeken.

Az elkövetkező időszak egyik legnagyobb kihívása az lesz, hogy megtanuljunk újra bízni egymásban és kapcsolódni egymáshoz.

Korábban sokszor mondtuk, hogy úgy tekintünk rátok, mint a második családunkra, a jógás családunkra. S ezt így éreztétek ti is, hiszen többen is írtátok a kérdőívben: azért szerettek hozzánk járni, mert olyan, mint egy nagy család, családias a légkör, odafigyelünk egymásra, jó a hangulat és jó ehhez a közösséghez tartozni.

Minden családban vannak próbatételek. Hát ez a hat hónap most a mi nagy családi próbatételünk volt.

Hisszük, hogy nem törünk meg benne, hanem épp ellenkezőleg. Megerősödünk általa, s megtanulunk még jobban bízni egymásban, még erősebben kapcsolódni egymáshoz. Hiszen ez a jóga lényege, maga a szó is ezt jelenti: kapcsolódás!

Május 24-től téged is nagyon várunk (vissza)!