Skip to content
Home » Blog » Az utolsó online jóga

Az utolsó online jóga

  • by

Néhány perccel ezelőtt ért véget az utolsó olyan óra, amit kizárólag online tartottunk és itthonról közvetítettünk. És egyben ez volt a jubileumi 200. gerincjóga óra. Ezt még kimondani is hihetetlen!

2018 októbere óta tartunk gerincjógaórákat. Aki rendszeresen jár hozzánk, az pontosan tudja, hogy nálunk nincs két egyforma óra. Vannak persze ismétlődő gyakorlatok, de minden alkalomra új óratervvel készülünk.

Sok energiát fektetünk abba, hogy változatosak legyenek az órák, mindig legyen bennük sikerélményt okozó gyakorlat és olyan új kihívás, ami további fejlődésre ösztönöz. Nagy öröm, amikor a „régi, rutinos” jógásaink is azt jelzik vissza, hogy még mindig meg tudjuk lepni őket az új gyakorlatokkal.

A gerincjóga az egyik legrégebben futó és legnépszerűbb óratípusunk. Hetente kettőt is tartunk belőle (hétfőn fél hattól és csütörtökön fél héttől). Előfordult, hogy egyszerre 22-en is részt vettek rajta (ezzel maximálisan kihasználva a jógastúdió befogadókapacitását).

A jövő héttől új szakaszba lép a gerincjógaórák (és persze a jógastúdió) története is: átállunk a hibrid órákra. Ez azt jelenti, hogy lesznek, akik személyesen jógáznak majd velünk, s lesznek, akik ezzel egyidőben továbbra is online követik az órákat.

Sok örömet, kihívást és nehézséget is megéltünk együtt az elmúlt 200 gerincjóga órán: nem volt mindig könnyű, de a kitartó munka mindenki számára meghozta a gyümölcsét.

  • Van, aki azóta nem szedi a fájdalomcsillapítókat, amióta rendszeresen jógázik velünk.
  • Másnak azóta nem újult ki a gerincsérve, nincsenek nyak- vagy hátfájdalmai.
  • Sokan tapasztalják, hogy könnyebbek az egyszerű, hétköznapi mozgások (lehajlás, hátrafordulás stb.).
  • S ugyancsak sokaknak jelent felüdülést a gerincjóga az egész napos ülőmunka után.

Az azonban mindannyiukban közös, hogy nem sajnálnak időt, energiát és munkát fektetni a saját egészségükbe, jóllétükbe, nyugalmukba!

Ha szeretnél te is (újra) csatlakozni ehhez a szuper gerincjógás csapathoz, akkor várunk a jövőhéten a személyes óráinkon.