Skip to content
Home » Blog » 10 éve költöztünk Kiskunlacházára

10 éve költöztünk Kiskunlacházára

  • by

Ma, vagyis augusztus 13-án (pénteken!) van pontosan 10 éve annak, hogy Kiskunlacházára költöztünk.

Ma, augusztus 13-án ért véget az idei negyedik gyerekjógatábor.

Ha 10 évvel ezelőtt valaki azt mondta volna nekünk, hogy ma itt fogunk ülni a saját jógatermünk udvarán és abban a falban gyönyörködünk, amit a jógatáboros gyerekek festettek, nem hittük volna el. 10 éve kicsit összeszorult szívvel érkeztünk, hiszen mégis csak el kellett hagynunk az egyetlen helyet, amit otthonunként szerettünk (Szabolcs megyéből, Újfehértóról költöztünk ide).

Senkit és semmit nem ismertünk itt, minden furcsa volt és új és idegen. Valahogy nem a miénk… s még az is maradt nagyon sokáig. Nem tudjuk, hogy pontosan mikor kezdett el ez megváltozni, de hogy köze van ehhez a jógastúdióhoz, abban egészen biztosak vagyunk.

A mi csodálatos jógastúdiónk udvara

Egyszer csak azt vettük észre, hogy mi lettünk a „jógás lányok”. Egyre többen emlegettek így minket szerte a településen, s olyan emberek is felismertek, akikkel korábban nem is találkoztunk. „Te vagy a jógás Kata? Több ismerősöm is jár hozzátok!” „Ti vagytok a jógás lányok? Sokat hallottam már rólatok!” – mondogatták a bankban, az orvosnál, a postán és szinte mindenhol.

De ami még ennél is sokkal fontosabb: minél több embert ismertünk meg a jóga által, annál több elfogadás, bizalom és szeretet vett körül minket. És annál inkább azt éreztük: szerencsések vagyunk, mert itt valódi OTTHONRA találtunk!

Ma már egészen biztosak vagyunk abban, hogy életünk legjobb döntése volt, hogy Kiskunlacházára költöztünk! Szóval: köszönjük Kiskunlacháza, hogy otthont adtál nekünk és befogadtál minket!