Skip to content
Home » Blog » Jógás kirándulás Garábra

Jógás kirándulás Garábra

  • by

Nem csak azért érdemes hozzánk járni, mert a jóga rendszeres gyakorlásával sokat tehetsz a testi-lelki egészségedért, hanem azért is, mert ezáltal egy elfogadó, szeretetteljes, vidám, egymást segítő és lelkesítő családias közösséghez is tartozhatsz. Az első közös jógás kirándulásunk képei is bizonyítják ezt!

Fantasztikusan jó hangulatban telt az első jógás kirándulásunk szeptember 4-én, szombaton. Először túráztunk egy kicsit Hollókő környékén, álltunk „Isten tenyerében”, majd sétáltunk a szuper hangulatos Ófaluban, délután pedig egy csodálatos hangfürdőn vettünk részt Garábon, ahol volt lehetőségünk belefeküdni a világ legnagyobb hangtáljába is.

Az érzések, amiket a rezgések kiváltottak, egyszerűen leírhatatlanok! Felszabadulás, tisztulás, elengedés, szétesés és újbóli összerendeződés – ezt mind átéltük. És még ennél sokkal többet is: nevetések és könnyek, elfogadás és türelem, megnyílás és kapcsolódás. Önmagunkhoz és egymáshoz is! Nagyon jó volt veletek – és az biztos, hogy lesz ismétlés!

A fotókat készítette: Gáncsos Kármen, Kollárné Zsuzsa, Ring-Zanathy Anna, Szvath Orsi.