Skip to content
Home » Blog » A hála világnapja

A hála világnapja

  • by

Ma van a hála világnapja.

Sokat és sokszor írtunk és beszéltünk is már arról, hogy mennyire hálásak vagyunk nektek, csodálatos jógásaink, akik kitartottatok mellettünk a legnehezebb helyzetekben is és visszatértetek hozzánk, ezzel reményt és erőt adva a folytatáshoz.

Arról azonban szinte még soha nem beszéltünk (pedig érezzük minden egyes pillanatban), hogy mennyire hálásak vagyunk EGYMÁSNAK.

Egészen biztosak vagyunk abban, hogy ha csak az egyikünk csinálná (mindegy, hogy melyikünk), ma már nem lenne jógastúdió. Talán soha nem is lett volna. Ehhez a fantasztikus úthoz kellett mindkettőnk ereje, hite, bátorsága, kitartása, reménye és szeretete. És kellett az is, hogy az egyikünk megerősödjön, amikor a másik elbizonytalanodik.

Mert így történt: az elmúlt hónapokban és években hullámhegyek és hullámvölgyek váltották egymást. Hol az egyikünk fáradt el, s a másik nyújtott neki támaszt, hol a másikunk omlott össze, s az egyikünk kanalazta fel a PADLÓRÓL.

Amikor elkezdtük, mi sem gondoltuk, hogy ebből az útból egy ilyen csodálatos közös utazás lesz. Aki egy kicsit is ismer minket, az tudja, hogy sohasem volt szokványos anya-lánya kapcsolatunk. Elsősorban és leginkább egymás legjobb barátai voltunk/vagyunk.

Ám amióta együtt is „dolgozunk” (azért tesszük idézőjelbe, mert a jógastúdió számunkra sohasem jelentett munkát vagy munkahelyet, a szó hagyományos értelmében, hanem sokkal inkább hivatást, életformát és a második otthonunkat), szóval, amióta együtt „dolgozunk”, a kapcsolatunk szorosabb és teljesebb, mint valaha.

Szavakkal nem is lehet kifejezni azt a szeretetet, elfogadást és támogatást, amit adunk egymásnak a nap minden percében, kérdés, kérés és feltételek nélkül. Ezért vagyunk hálásak – ma, a hála világnapján és az életünk minden napján!