Skip to content
Home » Blog » Ismét lesz láthatatlan jóga!

Ismét lesz láthatatlan jóga!

  • by

Október 8-án, pénteken este 18:30-tól egy különleges „láthatatlan” jógával várunk mindenkit, aki szeretné a gyakorlását elmélyíteni és megtapasztalni, hogy milyen az, amikor kizárólag a belső érzékelésünkre támaszkodhatunk.

A gyakorlás során végig bekötött szemmel fogunk jógázni. A „láthatatlan jóga” segít abban, hogy befelé forduljunk, önmagunkra figyeljünk, megszabaduljunk a gátlásainktól, elmélyítsük a testtudatunkat és megtanuljunk bízni a saját testi és lelki erőnkben.

A látás háttérbe szorítása nem csak a szemeket pihenteti, de a többi érzékszerv működését is fokozza: különösen kifinomult érzékelést tesz lehetővé. Ez egy olyan óra, ahogy tényleg csak önmagadra figyelsz! A végén pedig vezetett meditáció teszi teljessé az élményt.

Az óra az alapvető ászanák néhány légzésig történő kitartására és az egyszerűbb gyakorlatsorok lassú és könnyed áramlása épül, így akár kezdőként is élvezheted.

A szemkötőt mi biztosítjuk, de ha szeretnél sajátot használni, elhozhatod!

Hát, ezt nem igazán lehet elmondani, meg kell tapasztalni!

Mert ez tényleg erről szól, a tapasztalásról. Bekötött szemmel jógázva megtapasztalod, hogy mennyire ismered a saját tested és mennyire tudsz bízni benne.

Megtapasztalod az érzékszerveid működését, a megküzdő képességed, az ügyességed és a leleményességed. Megtapasztalod a benned rejtőző gyermek játékosságát (vagy épp ellenkezőleg: a kiszolgáltatottságát). És megtapasztalod a maximális befelé figyelést is. Vagyis: megtapasztalod a világot is egy más „nézőpontból”.

Hidd el, nem olyan ijesztő, mint amilyennek hangzik, sőt, inkább izgalmas! A láthatatlan jóga egy igazi határokat feszegető kihívás, ami után garantáltan közelebb kerülsz saját magadhoz!

Ha szeretnél jönni, jelentkezz gyorsan, mert már nem sok hely van és az biztos, hogy IDÉN NEM LESZ TÖBB ILYEN ALKALOM!