Skip to content
Home » Jógaoktatóknak

Jógaoktatóknak

Hiszünk abban, hogy a ráhangolódás a jógaóra egyik legfontosabb része. Ez az első 5-10 perc, amikor a test már jelen van, de a figyelem gyakran még másfelé kalandozik.

A jógaóra egészének hatása és tapasztalása múlik azon, hogy sikerül-e a jógázóknak a figyelmükkel is megérkezni a matracukra.

Mi a ráhangolódáshoz a kezdetektől fogva saját szövegeket írunk, amelyek rendszerint egy-egy érzelmi problémára (elengedés, megbocsátás, elfogadás stb.) vagy valamilyen önismereti témára (önbizalom, erő, kitartás stb.) reflektálnak.

Olyan pozitív megerősítéseket, üzeneteket és felismeréseket tartalmaznak, amelyek nem csak az adott órák kihívásain segítik át a jógázóinkat, de a mindennapokban is fontos és hasznos kapaszkodókat nyújtanak.

A szövegeink erejét és hatásosságát bizonyítja, hogy a jógázóink gyakran könnyeznek a ráhangolódás alatt, vagy az óra végén mesélnek arról, hogy milyen sokat adtak nekik ezek a gondolatok, mert pont erre az üzenetre, megerősítésre vagy felismerésre volt szükségük.

Most készítettünk egy összeállítást a legjobb szövegeinkből (87 szöveg), ami megrendelhetsz pdf formátumban.

A jegyzet értékét bizonyítja, hogy ajánlott irodalom lett az egyik legnépszerűbb jógaoktatói képzésen, s azok, akik már megvették, valódi „kincsként” hivatkoznak rá!

A 105 oldal jegyzet összesen 87 ráhangolódás szöveget tartalmaz, amelyeknek nagyon hasznosak lehetnek a jógaoktatóknak. A szövegek nagy része relaxációként vagy rövid meditációként is használható. A szövegeket tematikus tartalomjegyzékbe rendeztük, így könnyen tudsz keresni és navigálni az anyagban.

A ráhangolódások olyan témákat dolgoznak fel, mint:

  • belső béke és csend megteremtése.
  • akaraterő és kitartás erősítése.
  • elengedés és elfogadás,
  • pozitív megerősítések

Külön fejezet tartalmazza a természet energiáira és változásaira hangoló szövegeket.

A jegyzet végén pedig olyan ráhangolódásokat találsz, amelyeket a csakrák, a meridiánok és az elemek köré épített jógaórákon használhatsz.

A megrendeléshez görgess lejjebb!

A 105 oldalas jegyzet 4500 Ft-os áron lehet a tied.

A megrendeléshez töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot és e-mailben küldjük az utaláshoz szükséges tudnivalókat. Az összeg átutalását követően e-book formában, pdf formátumban küldjük el az anyagot az e-mail címedre. A jegyzettel együtt természetesen e-mailben küldjük a számlát is. Kizárólag magyarországi címre tudunk számlát kiállítani.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy 2022. szeptember 1-től KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK áll módunkban számlát kiállítani. Cégeknek, egyéni vállalkozóknak nem tudunk számlát kiállítani.
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

Ha kérdésed lenne, írj a kata.gancsos@gmail.com címre.

Ha szeretnél többet tudni rólunk, kattints ide és olvasd el a jógastúdiónk történetét.